MASSAGE MASSAGE

THERAPEUTISCHE MASSAGE IN HET COMFORT VAN UW HUIS

Waarom zou je je gezellige huis achterlaten om meer te ontspannen als de massage naar je toe kan komen? De BEST manier om 100% uit uw massage te halen, is om daarna volledig te ontspannen in het comfort van uw huis.

U moet in staat zijn om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag op het werk of in de stad. Kies uit verschillende massage technieken zoals Zweedse massage, Deep Tissue-massage, Lomi Lomi-massage of een plezierige Aromatherapie Ontspanningsmassage. 

U hoeft niet terug te reizen of in de kou te staan. Gewoon thuis een massage krijgen en daarna verder verwennen met een warm bad en een warme thee.

Om de massagesessie compleet te maken, zullen we alles meenemen wat nodig is van massagetafel, oliën, kaarsen en handdoeken. Maar als u zich prettiger voelt om uw eigen te gebruiken, zijn we er klaar voor. Alleen om uw massage de BESTE te maken die u ooit heeft gehad. 

WAAROM KAN IK HET BESTE EEN MASSAGE KRIJGEN THUIS?

Tijd is kostbaar en we proberen elke dag tijd te besparen in ons dagelijks leven. Daarom is de BEST manier om een ​​massagetherapie te krijgen, door in het comfort van uw huis te blijven en een therapeut naar u toe te laten komen.

Is het niet ontspannend om direct na de massage een warm bad met bubbels te krijgen? Dit kan alleen als u thuis bent. De therapeut vertrekt 5 minuten nadat de massage is voltooid en u kunt direct in de badkuip springen om uw ontspanningstijd voort te zetten.

Zeker, niet veel mensen houden ervan om hun massagesessie af te maken en zich abrupt aan te kleden en weg te gaan; dit is een ongemak dat u met BEST helpt te vermijden.

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS

De therapeut neemt een massagetafel, tafellakens, oliën, aromatherapie-geuren, handdoeken en muziek mee. U kunt uw eigen lakens en handdoeken gebruiken als u dat wilt. Zorg ervoor dat je een plek hebt om de tafel neer te zetten en genoeg ruimte voor de therapeut om eromheen te gaan.

COVID-19 ETIQUETTE

Volg het onderstaande advies voor een veilige massagesessie voor jou en de therapeut

  • Geen handen schudden
  • De therapeut draagt ​​tijdens de massagesessie een gezichtsmasker
  • Was uw lichaam en handen voor de massagesessie
  • Zorg voor een gootsteen, damestoilet of badkamer waar de therapeut zijn / haar handen kan wassen
  • Laat het huis / kamer / kantoor goed luchten voor de sessie
  • Boek niet als u griepachtige covid-19-symptomen heeft

UW NIEUWE MAANDELIJKS ESSENTIEEL

Membership BEST Co. Massage Amsterdam